dimarts, 16 de desembre del 2008

Després de la tempesta... arriba la calma?


Ha passat moooooolt de temps des de l'última vegada que vaig escriure... Les raons: falta de temps, absència d'internet, mooolta feina a fer, i en gran part un "ja hi escriuré demà..."


En els dies de classe que han passat, hem fet de tot una mica: vam muntar una emisora de ràdio virtual, per mitjà de la qual vam explicar contes com "El Rei Lluc" o "La rateta que escombrava l'escaleta", així com vam presentar un concurs, com si es tractés d'un aula de primaria d'una escola.

Més
endevant, vam tractar el tema de la realització d'un video, així com els diferents tipus de plans que es poden fer servir, la seva importància en la trama de la història, la música o els efectes d'audio, etc.

Tots aquests nous coneixements ens van ser de gran utilitat per idear i organitzar el nostre video de grup, pero... va arribar l'ocupació de les aules!!

L'última setmana de novembre es va dur a terme una assamblea general on es va decidir ocupar les aules en resposta a la oposició, per part del alumnes, a la implantació del plà Bolonya. Finalment, el dia 2 de desembre, tot coincidint amb el meu aniversari es va dur
a terme l'anomenada ocupació. Aquesta ocupació ha acabat avui mateix, amb el restabliment immediat de les classes, però això no ha acabat... perquè... segur que després de la tempesta arriba la clama...? bé, ja es veurà.

El cas és que durant la ocupació de les aules, hi ha hagut actuacions de tots colors. Hi ha qui ha vingut a classe amb l'objectiu d'informar-se sobre el pla Bolonya, hi ha qui a aprofitat el temps per fer feina (tant a la uni com a casa), hi ha qui ha ocupat realment les aules i ha dormit aquí totes les nits, etc. Però a tots en general, aquesta ocupació ens ha servit per reflexionar i alhora, per desconectar una mica de la rutina diària d'anar a classe.

Avui la cosa ha estat diferent. A la classe de comunicació audiovisual, i juntament amb les meves companyes de grup, hem acabat de definir el que serà el nostre video i en hem organitzat la feina i ja mateix ens posarem a gravar!!


... Continuarà ...